Societat 18/03/2021

Caldea preveu la reobertura pel 27 de març

Inúu romandrà tancat fins al 17 d'abril

ANA
1 min
Les instal·lacions de Caldea.

Andorra la VellaCaldea ha comunicat aquest dijous que preveu l'obertura del termolúdic i Orígens el pròxim dissabte 27 de març per garantir una major capacitat de cara a Setmana Santa i acompanyar el final de la temporada d'hivern. Aquests dos spas, que ocupen l'àrea més gran de Caldea, romandran oberts fins al 16 d'abril, moment en el qual s'iniciarà l'aturada tècnica anual. Per la seva banda, Inúu estarà tancat durant aquest període i reobrirà el 17 d'abril.

Així, al llarg dels pròxims dies, i per garantir l'obertura dels dos espais que porten tancats des del 2 de novembre, es reactivarà la climatització i es posaran en marxa tots els mecanismes per assegurar la bona activitat dels spas. L'horari d'obertura serà de les 10 a les 22 hores excepte els dissabtes i de l'1 al 4 d'abril, que s'obrirà entre les 10 i les 23 hores. L'spa infantil Likids, la llacuna panoràmica i restaurant Mediterrani romandran tancats temporalment.

Conscients que la situació sanitària és canviant, Caldea ha informat que segueix atentament l'actualitat per poder actuar de manera ràpida, seguint estrictament les recomanacions de les autoritats sanitàries. En aquesta línia, es mantindran els estrictes protocols d'higiene i desinfecció i totes les mesures preventives per contenir la propagació de la Covid-19.

stats