Societat 26/11/2020

Caldea reobrirà el 19 de desembre

El termolúdic aposta per l’excepcional obertura el dia de Nadal, de quatre de la tarda a dotze de la nit

Ara Andorra
1 min
La nova llacuna exterior. / CALDEA

Escaldes-EngordanyCaldea reobrirà el termolúdic el 19 de desembre i, juntament amb Inúu, que ha estat operatiu de manera ininterrompuda des de l’estiu, completaran l’oferta d’aigües termals per una temporada d’hivern que, assenyalen des de la companyia, "prendrà embranzida a partir de Nadal", moment en què està previst que s’aixequin les restriccions a la mobilitat als països veïns.

Des de Caldea subratllen que durant aquesta temporada d'hivern destacarà, "com a gran atracció estrella", la nova llacuna panoràmica exterior i l’excepcional obertura dels spas el dia de Nadal, de quatre de la tarda a dotze de la nit. Únicament no obrirà durant els mesos vinents Likids, l’spa exclusiu per a nenes i nens de 3 a 8 anys.

La companyia ha aprofitat aquests últims dies per fer diverses tasques de manteniment al termolúdic, tancat des de principis del mes de novembre, i preparar-se per a la tornada a l’activitat. Aprofitant el parèntesi, s’han intensificat els treballs de desinfecció i revisió de totes les instal·lacions per poder així "encarar la nova temporada amb bones garanties de seguretat", manifesten.

stats