Societat 03/01/2022

Caldea tanca el 2021 superant totes les previsions

L'spa obté un resultat superior al milió d'euros, millorant així les projeccions que es va marcar per tot l'any

ARA Andorra
2 min
L'interior de Caldea.

Caldea ha tancat un any marcat encara per la pandèmia. En el primer tram del 2021, l'spa termal d'Andorra no va poder operar amb normalitat a causa de les limitacions a la mobilitat imposades als països veïns, però aquest últim semestre de l'any ha aconseguit superar la prepandèmia, registrant una facturació superior a la pressupostada i a la del mateix període del 2019. Gràcies al pla de reactivació aplicat des del principi de l'estiu, l'spa obtindrà un resultat superior al milió d'euros, superant així les projeccions que es va marcar per aquest 2021

Tot i el difícil inici de l'any pel que fa a l'afluència de visitants a causa de les restriccions per viatjar que van imposar tant Espanya com França, Caldea ha sabut reactivar-se en l'últim tram i, fins i tot, superar les xifres d'abans de la pandèmia. Amb els mercats restablerts, ja al mes de juliol va començar a encaminar-se cap a la recuperació marcant seguidament un mes d'agost de rècord, on es van superar per primera vegada a la història els 2 milions d'euros de facturació en un mes. Els mesos següents es va confirmar aquesta tendència positiva.

Una valoració propera a l'excel·lent

Caldea ha rebut aquest 2021 un client majoritàriament espanyol. Concretament, el visitant del país veí suposa el 85% del total tot i que destaca, en paral·lel, el creixement del client francès, que ja suposa el 13% del total. Pel que fa al perfil d’aquest client, el 40% són famílies i el 50% parelles, un segment -aquest darrer- que cada vegada pren més notorietat. El 10% restant són grups o persones que venen soles a evadir-se.

El client que visita Caldea surt cada vegada més satisfet de l’experiència assolida. Així ho demostren les enquestes de satisfacció: la valoració global dels visitants ja arriba als 8,84 punts sobre 10, xifra que creix respecte als anys anteriors. 

stats