Societat 09/03/2022

La campanya de calçots de la Massana Fogons s'allargarà fins a l'abril

El comú assegura que es tracta d'un producte que està tenint una acollida excel·lent

ARA Andorra
1 min
Bon balanç dels restauradors de les Jornades de Cuina d'Hivern.

La MassanaLa Massana Fogons és la marca gastronòmica segons la qual el comú de la Massana realitza diversos esdeveniments durant tot l'any. "Després de catorze anys de campanyes per promocionar i posar en valor la gastronomia de la Massana, les jornades culinàries ja s'han consolidat com un referent per al públic local i també atrauen els turistes, que cada cop busquen més experiències gastronòmiques", assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Durant tot el mes de febrer s'han fet les Jornades de Cuina d'Hivern, que segons les enquestes fetes als restauradors, han tingut una bona acollida, amb una mitjana de més d'un centenar de venuts per cada restaurant participant. A més, també valoren el grau de satisfacció dels clients, que han mostrat el seu interès per descobrir plats i productes locals.

Tot i que les Jornades de Cuina d'Hivern ja s'han tancat, el 'Menú Calçots' continua fins al mes d'abril. Es tracta d'un producte que està tenint una acollida excel·lent. De fet, alguns dels restauradors afirmen que estan tenint una temporada rècord. Mantenen el 'Menú Calçots' els restaurants Cal Silvino, Borda Eulari, Émo-Hotel Palomé, l'Hort de Casa, la Minjadora del Sinquede, Don Piacere i Toc-Club Anyós Park.

stats