Societat 04/01/2020

La campanya de joguines recapta al voltant de 2.500 regals

La 27a edició experimenta un increment pel que fa a les donacions anònimes

Agència Ana
1 min
Una botiga de joguines. / ARXIU ANA

Andorra la VellaLa 27a edició de la campanya solidària de recollida de joguines ha aconseguit acumular al voltant de 2.500 regals per als infants d'Andorra. Així ho ha confirmat aquest dissabte l'organitzador de la campanya, Òscar Royo, que ha recordat que, només durant el partit en el qual es van enfrontar el MoraBanc i l'Iberostar Tenerife el passat 14 de desembre, ja es van aconseguir recollir un miler de peluixos per fer que totes les nenes i nens del país gaudissin d'un regal durant les festes de Nadal.

Així doncs, a través dels més de 30 punts de recollida habilitats al Principat per aquesta campanya, s'han recollit regals de tota mena, especialment joguines de Lego, material escolar, llibres i roba. Cal recordar que durant la presentació de la campanya, celebrada el passat 3 de desembre, es demanava a qui volgués participar el lliurament de joguines fabricades amb materials que fossin respectuosos amb el medi ambient i que, a més a més, contribuïssin a la formació i l'educació dels infants.

Una dada significativa manifestada per l'organitzador ha estat l'increment de "l'aportació anònima i individual", un fet que complementa les aportacions de les empreses col·laboradores que són "les que garanteixen una part de la recollida".

Ara és el torn de què Càritas Andorrana, que ja va recollir tots els regals el 30 de desembre, els reparteixi a les més de 200 famílies que se'n beneficiaran. Un lliurament que no anirà més enllà d'aquest dilluns, moment en què es donaran per finalitzades les vacances de Nadal.

stats