Societat 02/06/2022

Campanya policial per a controlar la ITV, l'ús del cinturó i del telèfon mòbil

Els controls tindran lloc del 6 al 19 de juny

ANA
1 min
Un vehicle policial.

Andorra la VellaEl Cos de Policia iniciarà dilluns vinent, i fins al 19 de juny, una nova campanya temàtica de controls relacionada amb la ITV, i l'ús del cinturó i el telèfon mòbil al volant. Segons informen en un comunicat, l'envelliment del parc mòbil del Principat implica que molts conductors, per diferents motius, decideixin no presentar-se a les revisions obligatòries de la ITV.

Aquest fet repercuteix directament en la seguretat de les persones que utilitzen aquests vehicles i, de forma indirecta, en la seguretat de tots els altres usuaris que transiten per la via pública. Tenint en compte que es tracta d'una infracció que es constata de forma habitual, es vol incidir en la importància de passar de forma satisfactòria la ITV.

D'altra banda, i en vista que en l'actualitat es constata que encara hi ha usuaris de la via que ometen de forma intencionada l'obligació de cordar-se el cinturó de seguretat, es considera que també s'ha de posar l'accent en aquest tipus d'infracció. Finalment, també es vetllarà perquè per evitar la utilització del telèfon mòbil durant la conducció amb la voluntat de reduir l'accidentalitat.

stats