Societat 04/10/2021

Canillo tindrà el primer supermercat de la cadena Caprabo-Eroski al país

Arxiu ANA
1 min
L'establiment estarà situat just davant del Palau de Gel, i ocuparà un espai de gairebé 400 metres quadrats, connectant l'actual supermercat Riba amb un local buit del costat.

CanilloFa 10 anys, el 4 d'octubre de 2011, era notícia...

Canillo tindrà, a partir de primers de novembre, el primer supermercat de la cadena Caprabo-Eroski al país. L'establiment tindrà uns 400 metres quadrats i estarà situat a l'avinguda Sant Joan de Caselles, a les dependències on fins ara s'ubicava el supermercat Riba, ampliades amb un local annex, per tal de donar-li una nova orientació al negoci.

Aquesta obertura, que tindrà lloc a principis del mes vinent, suposa el primer establiment Caprabo fora de l'estat espanyol. El principal impulsor de la iniciativa ha explicat a l'ANA que els preus que oferirà l'establiment seran els mateixos que tenen els supermercats a l'estat espanyol, i que serà la primera franquícia que no serà pròpia de la cadena espanyola, sinó gestionada per l'empresari andorrà.

L'establiment estarà situat a l'avinguda de Sant Joan de Caselles, just davant del Palau de Gel, i ocuparà un espai de gairebé 400 metres quadrats, connectant per la part del darrere l'actual supermercat Riba amb un local buit del costat.

Caprabo, que des del 2007 és propietat en un 75% d'Eroski, en un 16% de la família Botet i en un 9% de la Caixa, té un total de 359 supermercats, repartits entre Catalunya (268), Madrid i Navarra. De la seva banda, Eroski, el principal atractiu del qual és la seva marca pròpia amb una bona relació qualitat-preu, té 112 hipermercats i 989 supermercats, 20 dels quals a França. En aquest cas, la cadena ja té presència a Andorra a través de les quatre perfumeries IF que disposa.

stats