Les capacitats que han de tenir els directius del s. XXI

El director general de l'IESE analitzarà la digitalització dels processos i la nova manera de dissenyar i experimentar productes i serveis

Crèdit Andorrà ha organitzat per aquest divendres la conferència 'El món en el 2017: les capacitats dels directius en un entorn canviant', a càrrec de Franz Heukamp, nou director general de l'escola de negocis IESE. Heukamp, expert en l'estudi de la conducta en la presa de decisions, reflexionarà sobre el canvi permanent de la societat, i com aquesta circumstància fa que els directius hagin de tenir unes capacitats i habilitats específiques.

A més, analitzarà la digitalització dels processos i la nova manera de dissenyar i experimentar productes i serveis, fruit del canvi tecnològic, així com el canvi de paradigma que té lloc en les societats occidentals. També abordarà la pèrdua de confiança que segons explica estan patint els sistemes tradicionals i que creu que posa en qüestió el model econòmic vigent.

La xerrada s'emmarca en les activitats que duu a terme la Càtedra Crèdit Andorrà de Mercats, Organitzacions i Humanisme de l'IESE.

Franz Heukamp és el director general de l’IESE, l’escola de negocis de la Universitat de Navarra, titular de la Càtedra Antonio Valero de Govern i Direcció d’Empreses, i professor d’Anàlisi de Decisions. Heukamp es va incorporar a l’IESE el 2002 i n’ha estat secretari general (2009-2012) i, posteriorment, vocal del Consell de Direcció per als programes MBA. Doctor pel Massachusetts Institute of Technology (MIT), està especialitzat en neuroeconomia i anàlisi de decisions. També és enginyer de camins per la Technische Universität München (Alemanya) i l’École des Ponts et Chaussées de París. El professor Heukamp és, a més, membre de The Institute for Operations Research and Management Sciences i de la Neuroeconomics Society.