Societat 04/05/2022

La capital destina més de 112.000 euros a decoració floral

La partida més gran de més de 40.000 euros va destinada a l'estructura de les lletres 'Andorra la Vella' ubicada a la Creu Grossa

ANA
1 min
La façana del comú d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella ha adjudicat el subministrament, muntatge, manteniment i desmuntatge de diverses estructures de decoració floral a l'empresa Tot Natura, SL, per un import de 112.130 euros. Les adjudicacions corresponen a quatre lots i tal com surt publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), el termini d'execució és el 17 de juliol.

La partida més gran de més de 40.000 euros va destinada a l'estructura de les lletres 'ANDORRA LA VELLA' ubicada a la Creu Grossa, així com al seu manteniment. D'altra banda, la figura de decoració floral de la plaça de la Rotonda costa 17.000 euros i la decoració floral de la façana de Casa Comuna tenen un cost de 28.750 euros. L'adjudicació també inclou la de decoració floral ubicada a l'avinguda de Tarragona entre les rotondes 'Els Marginets' i 'Prada Casadet'. Aquesta darrera estructura té un import de 25.870 euros. En el concurs de modalitat ordinària, el comú ha declarat desert quatre lots.

stats