Societat 28/09/2017

La Capsa obre les portes divendres i dissabte

Oferirà tallers gratuïts a Ordino i la Massana per donar a conèixer l'oferta d'activitats que s'impartiran al llarg del curs

Ana
2 min
La Capsa ofereix moltes activitats. / COMÚ D'ORDINO

Andorra la VellaLa Capsa, espais de creació organitza dues jornades de portes obertes, aquests divendres i dissabte, per donar a conèixer l’oferta d’activitats que s’impartiran al llarg d’aquest curs a la Massana i Ordino. El comú d'Ordino informa que els cinc tallers que s’han programat entre divendres i dissabte, en horaris de matí i tarda, són gratuïts amb inscripció prèvia telefònica al 324 558. El curs a La Capsa ha començat amb més d’un centenar d’alumnes inscrits i 14 tallers.

Les portes obertes començaran divendres a les 17.30 hores a la Massana, amb un taller d’il·lustració per a joves, a càrrec de Martín Blanco amb el títol ‘Crea el teu personatge’. El mateix divendres, a la mateixa hora a Ordino, tindrà lloc una xerrada informativa del taller 'Art de Viure' que porta per títol, ‘Art de ser’ amb el descobriment de la meditació, les emocions i la filosofia’ amb Françoise Lahouille, dirigit a pares i infants.

Per a la jornada de dissabte, a les 11 hores a la Massana, Girasol Blanco farà un taller d’improvisació per a infants de totes les edats. I per a joves de 12 a 16 anys, i a les 12.30 hores a Ordino, el professor del Club Foto Jean Luc Herbert, introduirà els assistents en el món de la imatge digital i el 'light painting'. A la tarda, a Ordino a les 16 hores, s’oferirà un taller de 'patchwork' amb Carme Forte, per a joves i adults. Les activitats s’acabaran amb un berenar per a tothom a Ordino, a les 18 hores.

La responsable de La Capsa, Rosa Mujal, ha qualificat el curs com “un any de continuïtat que referma les disciplines que ja s’impartien fins ara”. Entre les principals novetats que presenta el curs 2017-18 es troba la ‘Introducció a la novel·la’ amb Elena Aranda, a la Massana, i el taller de filosofia amb Françoise Lahouille, per a joves de 12 a 16 anys, a Ordino. Continuaran les classes de pintura, dibuix i plàstica; la il·lustració, per a joves de 12 a 16 anys amb Martín Blanco; la introducció a l’espectacle, per a infants de 8 a 12 anys, amb Girasol Blanco; el Club foto amb Jean-Luc Herbert, i la restauració de mobles, el ganxet, la costura creativa i el 'patchwork' com altres propostes que complementen l’oferta.

stats