Societat 06/09/2019

Càritas inaugura un rober de 400 metres quadrats

L'objectiu serà continuar donant el millor servei a tots els usuaris

Carles Alonso
1 min
Moments de la inauguració de les noves instal·lacions del Rober. / C. A.

Andorra la VellaAmb l'objectiu de donar més facilitats als seus usuaris, Càritas Andorrana ha inaugurat aquest divendres les noves instal·lacions del Programa rober. El president de l'entitat eclesiàstica, Amadeu Rocamora, ha volgut deixar clar que "tenen l'objectiu d'augmentar la reutilització i reciclatge del tèxtil a Andorra".

El nou rober està ubicat a la nau número 6 del Camí Borda Nova d'Andorra la Vella, un espai que oferirà molta més capacitat de recollida i de distribució de roba de segona mà.

L'espai consta de dos nivells. A la planta baixa hi ha una sala d'uns 150 metres quadrats on es fa el triatge de la roba i serveix també de magatzem, i una petita botiga de 50 metres quadrats (on podran acostar-se els que rebin l'autorització de serveis socials). A la primera planta hi ha tres sales que serviran per diferents tasques de magatzem i de gestió, a més d'un ampli espai que serà utilitzat per la manipulació de les peces de roba que tinguin, amb un total de 400 metres quadrats. En el mateix acte, s'ha presentat també el vehicle elèctric que ha adquirit Càritas Andorrana.

Ha presidit i beneït la nova instal·lació de Càritas Andorrana l'arquebisbe i bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, que ha estat acompanyat per la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó; del president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora; de la consellera major del comú d'Andorra la Vella, Mònica Codina, i del conseller del mateix comú, Carles Areny, entre altres autoritats.

En els parlaments, Amadeu Rocamora ha comentat que "el nostre objectiu continua sent el treball per a la gent que ho necessita, i amb aquestes instal·lacions podrem donar un millor servei, a més de tenir millor seguretat".

stats