Societat 30/10/2019

Carme Castillo, nova presidenta del Sitca

El sindicat assegura que estan treballant per aconseguir representació de tots els departaments del comú a la junta

Ara Andorra
1 min
L’expresidenta del sindicat, Emi Matarrodona, durant una roda de premsa. / ARXIU

Andorra la VellaL'executiva del Sindicat de treballadors del comú d'Andorra la Vella (Sitca) ha confirmat aquest dimecres en un comunicat que ha aconseguit completar la junta executiva i que "en tot moment hem continuat fent feina", com ara reunions amb la corporació i amb la consultiva, trobades amb afiliats afectats i contactes amb altres sindicats.

En data 14 d'octubre es va decidir la composició de la junta executiva i es va presentar a la corporació el dia 21. En concret, Carme Castillo en serà la presidenta, i Teresa Alvarado la vicepresidenta, mentre que el tresorer serà Josep Anton Blanco i la secretària Sílvia Lorenzo. Els vocals seran Pascal Zanella, Ernest Rovira, Tere Ortega i Rachid Agharbi.

El sindicat afegeix en aquest comunicat que estan treballant per aconseguir representació de tots els departaments del comú a la junta del Sitca. També volen remarcar que "s'ha aconseguit portar a bon port temes com la pujada de banda dels treballadors afectats amb el 80%, les demandes de fitxes tècniques de treball personal, i descomptes per treballadors al Centre esportiu dels Serradells."

stats