Societat 23/03/2023

El carril bici que enllaçarà Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella estarà enllestit a l'estiu

Es tracta d'un tram d'aproximadament un quilòmetre i mig que s'allargarà des de la zona de les Arades fins a la rotonda de la Margineda

M. P. (ANA)
1 min
La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat en funcions, Sílvia Calvó, el ministre de Territori i Habitatge en funcions, Víctor Filloy, i el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, durant la signatura del conveni.

Sant Julià de LòriaEl Govern, a través de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat en funcions, Sílvia Calvó, i el ministre de Territori i Habitatge en funcions, Víctor Filloy, ha signat aquest dijous amb el comú de Sant Julià de Lòria el conveni que ha de permetre la creació del carril bici segregat que enllaçarà la parròquia laurediana amb Andorra la Vella. Es tracta d'un tram d'aproximadament un quilòmetre i mig que s'allargarà des de la zona de les Arades fins a la rotonda de la Margineda i que, segons ha assegurat Filloy, s'espera tenir enllestit de cara a l'estiu. "La idea és acabar de preparar el projecte durant els propers mesos i cap a l'estiu començar les obres", ha explicat el ministre.

stats