Societat 25/03/2022

Casa Amella, o com menjar per '#SerMésEco'

La marca d'alimentació de proximitat i ecològica organitza un taller de nutrició a Pyrénées Andorra

E.C.
2 min
Una de les cremes disponibles a Pyrénées Andorra.

Andorra la VellaCada cop són més les persones que segueixen una alimentació sana i conscient, no només per qüestions de salut, sinó també per construir una vida en un entorn més sostenible. Durant els darrers dos mesos, Pyrénées Andorra ha promogut el seu propòsit '#SerMésEco', donant a conèixer algunes de les marques de moda i alimentació que més treballen per respectar el medi ambient, i una d'elles és Casa Amella. La firma d'alimentació, que podeu trobar al supermercat de Pyrénées, elabora productes bio, saludables i 100% vegetals que respecten el seu sabor natural amb els mínims ingredients. A la segona planta, podràs descobrir cremes de verdures, llegums cuites, salses naturals, sucs, entre d'altres.

Per conèixer millor la seva filosofia, el pròxim dimecres 30 de març de 13.00 a 14.00h , Pyrénées Andorra organitza un taller nutricional amb els responsables de Casa Amella, que explicaran l'elaboració dels seus productes, com saber si l'aliment que estem comprant és 100% eco i donaran trucs per "saber llegir les etiquetes". A més a més, faran una petita demostració de cuina amb un 'show cooking' preparat per a l'ocasió i en acabat, els assistents podran degustar els seus productes. El taller és obert a tothom i no cal una inscripció prèvia, sinó que l'entrada -de 10 euros- es pot adquirir a Caixa Central, a la quarta planta de Pyrénées Andorra, on hi ha l'oficina d'atenció al client. Els beneficis que se'n treguin dels tiquets es destinaran a la Fundació Privada Jacqueline Pradère.

Casa Amella

Casa Amella va ser fundada el 2002 a Castellterçol, a la comarca catalana del Moianès, per en Dani, un jove que sempre havia vist la família fomentar una cuina saludable a base dels productes del poble cultivats amb cura i respecte per la terra. Seguint sempre aquests valors, l'empresa ha anat creixent a través d'una cuina vegetal casolana i sense additius, en la qual ho cuinen tot al vapor per conservar al màxim els sabors dels ingredients. A més a més, el respecte pels animals, la terra i les persones que la treballen forma part dels seus pilars fundacionals. Entre els equips amb els quals fan feina hi ha agricultors que donen feina a joves en risc d'exclusió social o famílies que han treballat durant generacions el mateix terreny.

stats