Com és la caseta a peu de pistes on el xef Nandu Jubany serveix tapes?

Ubicat en una encantadora caseta de pedra davant del ja reconegut restaurant Piolet

Imatge de recurs
ARA Andorra
07/03/2025
2 min

Andorra la VellaLa cuina de muntanya viu una autèntica revolució i les estacions d’esquí fa temps que aposten per elevar la seva oferta gastronòmica. A Grandvalira, concretament a Grau Roig, entre boscos nevats i pistes immaculades, es troba un refugi gastronòmic amb segell d’autor que ja s’ha convertit en visita obligada: el Vodka Bar, la proposta més exclusiva de Nandu Jubany a Andorra.

Ubicat en una encantadora caseta de pedra davant del ja reconegut restaurant Piolet, també amb el segell de Jubany, aquest espai promet convertir qualsevol dia d’esquí en una experiència culinària d’altura. El xef català, amb més de 10 restaurants al seu currículum, porta la seva cuina creativa i de proximitat a peu de pistes, oferint un picoteig gurmet que combina productes d’alta qualitat amb l’entorn idíl·lic de les muntanyes andorranes.

Un refugi càlid i sofisticat dissenyat per Rosa-Violán

L’interior del Vodka Bar porta la firma de l’interiorista Lázaro Rosa-Violán, que ha creat un ambient càlid i acollidor. Amb la fusta, la pedra i una il·luminació suau, el refugi convida a relaxar-se després d’una intensa jornada d’esquí.

A la seva carta no hi falten els clàssics caldos casolans per entrar en calor, ni tampoc les seves famoses croquetes de pollastre i de boletus. Els amants del bon producte també hi trobaran una selecció de conserves selectes com anxoves, matrimonis i fins i tot caviar per als paladars més sibarites. Els que busquen opcions més contundents poden optar per alguna de les seves hamburgueses gurmet.

Après-ski amb tapes i sopars sota les estrelles

Durant el dia, el Vodka Bar és el punt de trobada perfecte per fer una pausa entre baixada i baixada (amb servei de cuina de 12:00 a 17:00 h). Però a la nit, el refugi es transforma en un escenari exclusiu per a sopars privats. Grups d’entre 16 i 24 persones poden reservar l’espai per gaudir d’una vetllada única, combinant la cuina de Jubany amb activitats d’aventura com motos de neu, sortides amb raquetes o mushing sota el cel estrellat.

Gastronomia de prestigi a Grandvalira

L’aposta de Nandu Jubany per la gastronomia de muntanya se suma a l’excel·lent oferta gastronòmica de Grandvalira, que ja compta amb noms de prestigi com Francis Paniego, al capdavant de l’estrella Michelin d’Ibaya a l’Sport Hotel Hermitage & Spa, o Hideki Matsuhisa, amb el seu projecte Koy Hermitage. Andorra es consolida així com un destí gastronòmic d’alta muntanya, on la neu i la bona taula van de la mà.

stats