Societat 20/03/2021

Els casos actius tornen a pujar per sobre dels 400

Nou persones resten ingressades a planta de l'hospital i set a l'UCI, totes elles sota ventilació mecànica

ANA
1 min
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Andorra la VellaEl Govern ha informat aquest dissabte de la detecció de 50 nous contagis per la Covid-19, una xifra que fa pujar el nombre de casos totals fins als 11.481. Durant les darreres hores, a més, s'ha registrat un repunt en el nombre de casos actius, que actualment arriben fins als 416, 23 més que aquest divendres. Tot i això, també es notifiquen 27 altes i els pacients recuperats ja són 10.952. Les defuncions, una jornada més, es mantenen en 113.

La pressió sobre el sistema sanitari continua estable. 9 persones resten ingressades a planta i 7 a la Unitat de Cures Intensives (UCI), totes elles en situació de ventilació mecànica. A la planta Covid del Cedre continuen sense haver-hi casos positius.

En relació amb la jornada de vacunació, durant aquest divendres no es va administrar cap vacuna, ja que la inoculació del vaccí d'AstraZeneca es reprendrà dilluns i el Principat es manté a l'espera de rebre noves dosis.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 23 aules estan sota vigilància activa -13 de manera total i 10 parcial- i 17 en vigilància passiva.

stats