Societat 17/05/2018

Detinguda una treballadora de la CASS per irregularitats comptables

La parapública va detectar anomalies durant els controls regulars i ho va denunciar a la policia

E. J. M.
1 min
L'edifici de la CASS. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl president del consell d'administració de la CASS, Jean-Michel Rascagneres, ha confirmat que la policia ha detingut aquest dimecres una persona que treballa a l'àrea de finances i administració de la parapública per cometre, presumptament, irregularitats comptables. Segons ha pogut verificar l'ARA, la detinguda és una dona.

La CASS ha informat aquest migdia que, "en seguiment dels controls pertinents, s'ha pogut constatar la comissió d'irregularitats comptables i suposadament imputables a un treballador de la CASS". Per tant, la parapública ha considerat "convenient presentar la denúncia corresponent a les autoritats competents". Rasganeres ha explicat que la CASS realitza controls periòdics dels seus comptes i en constatar anomalies ho van denunciar a la policia. La policia ha actuat sota les instruccions de la fiscalia. El president de la parapública ha insistit que "la policia no s'ha personat a la seu de la CASS en horari laboral" i que la treballadora tampoc va ser detinguda al seu lloc de treball.

Rascagneres ha garantit que la CASS seguirà la investigació i "instarà les accions escaients en reclamació del seu perjudici, si s'escau". "Volem ser molt respectuosos i curosos", ha afegit, i "seguint amb la nostra política de transparència seguirem informant, però només dels fets reals".

stats