Societat 20/04/2022

Catorze tones de material, la nova expedició de la Creu Roja a Lublin

El quart comboi humanitari sortirà dissabte i arribarà diumenge

ANA
1 min
L'arribada d'un dels combois humanitaris de la Creu Roja.

Andorra la VellaNova missió humanitària de la Creu Roja cap a Lublin per repartir material i aliments de primera necessitat als refugiats ucraïnesos de la ciutat polonesa. Segons han informat des de l'entitat solidària, es preveu que el comboi iniciï el viatge el pròxim dissabte, 23 d'abril, a les 5 hores cap i arriba a destí el diumenge a la tarda. Es transportaran un total de catorze tones de material repartides en 32 palets.

La quarta expedició solidària de la Creu Roja comptarà amb un camió de gran tonatge, un vehicle de suport i set persones, ja que, tal com apunten, durant la darrera missió es va trobar a faltar un intèrpret i un xòfer addicional per poder fer el viatge sense efectuar cap parada. D'aquesta manera, a Lublin es desplaçaran cinc conductors, tres pel tràiler i dos pel vehicle de suport, un intèrpret i un delegat de l'ONG.

Des de la Creu Roja també exposen que davant la gran quantitat de material que estan rebent per part de la ciutadania, s'està començant a treballar en l'organització d'un cinquè i últim comboi humanitari. A banda, de la mateixa manera que en la darrera expedició, no està previst translladar nous refugiats al Principat.

stats