Societat 28/08/2022

Cau un segon premi de 54.867 euros de la Primitiva a Andorra la Vella

La butlleta guanyadora ha estat segellada al despatx número 1 de la capital

ARA Andorra
1 min
Un punt de loteria a Andorra la Vella / M.T.

Andorra la VellaEl sorteig de la Loteria Primitiva celebrat aquest dissabte ha deixat a Andorra un premi de 54.867 euros, corresponent a la segona categoria. La butlleta guanyadora ha estat segellada al despatx número 1 d'Andorra la Vella. Al no haver cap encertant de primera categoria ni del premi especial, per al proper sorteig de la Primitiva, que se celebrarà dilluns, s'ha generat un pot de 29,9 milions d'euros.

Les quatre administracions de loteria que hi ha al país, situades a Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, han canviat recentment la retolació dels establiments per adaptar-se a la nova reglamentació, que permet que els punts de venda organitzin i explotin jocs d'atzar i apostes de titularitat de la societat espanyola en territori andorrà.

Des de l'entrada en vigor del conveni que el Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ) va segellar amb la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat espanyol, els despatxos del país han deixat d'aplicar el recàrrec del 10% sobre els tradicionals dècims de la Loteria.

stats