Societat 28/02/2022

CC GLOW: un rostre perfecte sense maquillatge

Descobreix el nou tractament 'antiaging' regenerant de l'Espai Beauty de Pyrénées Andorra

E.C.
1 min
CCGlow, el nou tractament de l'Espai Beauty.

Andorra la VellaL'Espai Beauty de Pyrénées Andorra, situat a la tercera planta, acaba d'incorporar l'innovador CC Glow, un tractament antienvelliment regenerant no invasiu basat en la combinació de diferents principis actius naturals: l'àloe vera (calmant, antiinflamatori i hidratant), l'àcid hialurònic (hidratant, estimula la síntesi de col·lagen), l'Hibiscus Sabdariffa (antioxidant obtingut de la flor de Jamaica) i elastina (proteïna natural de la pell), amb diferents pigments que aconsegueix millorar i homogeneïtzar el to de la pell aportant lluminositat i hidratació.

Mira en vídeo com és el tractament CC Glow de l'Espai Beauty.

El seu sistema s'aplica amb un aparell d'inducció de nano agulles -que ningú s'espanti! Ni es noten ni fan mal, és la mateixa sensació que un exfoliant-, i fa que el producte penetri millor. El resultat? Se suavitzen les arrugues, les ulleres es redueixen, es dissimulen les taques i les cicatrius, i es millora en to sense un efecte cobrent, donant un aspecte natural des de la primera sessió. La pigmentació del maquillatge es combina de tal manera que no es crea un efecte 'màscara' sinó que s'uniforme el color del rostre sense que quedi artificial.

CCGLOW de l'Espai Beauty.

En funció del tipus de pell, el tractament pot ser efectiu fins als sis mesos, i les expertes de l'Espai Beauty recomanen fer entre 4 i 5 sessions. Com és un tractament acumulatiu, l'aspecte de la pell millora al llarg de les sessions. Deixa't seduir pel nou CC Glow de Pyrénées Andorra i llueix una pell radiant sense anar maquillada.

stats