Societat 30/07/2019

El CE l'Hospitalet interposa recurs al CSD per l'adjudicació de la plaça de Segona B

Ho denunciaran perquè va en contra de l'esperit esportiu

Carles Alonso
1 min
El president de L'Hospitalet a la roda de premsa que va portar a terme. / CE L'HOSPITALET

Andorra la VellaEl CE l'Hospitalet prendrà accions legals i presentarà recurs al Consejo Superior de Deportes (CSD) al no estar d'acord per l'adjudicació de la plaça vacant de Segona B que va deixar el Reus. L'FC Andorra, que va aconseguir la plaça després de presentar l'aval de 452.022 euros a la RFEF, va assolir l'adjudicació en ser l'únic club que representava la mateixa federació autonòmica que el Reus.

L'Hospitalet lamenta "profundament la decisió de la federació d'adjudicació de la plaça vacant a Segona Divisió B, ja que la consideren injusta". Fonts del club han anunciat que interposaran "un recurs davant el Consejo Superior de Deportes per denunciar aquesta situació en contra de l'esperit esportiu".

El comunicat enviat pel club del Barcelonès "reivindica que haurien de primar els mèrits esportius per atorgar aquesta plaça, una situació que el situaria com a club preferent a l'ascens".

El club que presideix Santi Ballesté estava disposat a assumir el deute del Reus, al voltant d'uns 220.000 euros, però no la quantitat de 452.000 euros que finalment han abonat l'Andorra de Piqué.

Tot i això, l'FC Andorra continua amb la pretemporada a Prada de Moles, amb les noves incorporacions. Els entrenaments i la preparació esportiva queda completament a part de què es produeix en els despatxos.

stats