Societat 17/03/2022

La CEA impulsa una campanya solidària a favor d’Ucraïna

L'Aidaba ha donat 15 palets d'aigua a la Creu Roja que viatjaran en el tercer comboi d'ajuda humanitària

ANA Economia
1 min
Logotip de la CEA. / ANA

Andorra la VellaLa Confederació Empresarial Andorrana (CEA) impulsa des d'aquest dijous una campanya de recollida de fons per ajudar la població ucraïnesa afectada pel conflicte bèl·lic. Aquesta campanya està adreçada a tota la ciutadania i molt especialment als associats i associades de la confederació. La Creu Roja Andorrana ha explicat a la CEA que en aquests moments les principals necessitats de la població ucraïnesa són l'aigua i els medicaments, per aquest motiu l'Associació d'Importadors i Distribuïdors d'Alimentació i Begudes Alcohòliques i Vins d'Andorra (Aidaba) ha donat 15 palets d'aigua, que viatjaran en el tercer comboi d'ajuda humanitària, previst a finals de març.

L'Aidaba és una entitat associada a la CEA i amb aquest gest vol ajudar a mitigar els efectes de la guerra a Ucraïna. El president de l'Aidaba, Jordi Prat, destaca que "tots ens sentim concernits pel conflicte, i hem de mirar d'aportar el nostre granet de sorra." La CEA obre des d'aquest dijous un compte corrent per tal de recollir donatius que es lliuraran íntegrament a la Creu Roja Andorrana amb l'objectiu que l'ONG pugui adquirir medicaments i altres productes de primera necessitat.

El president de la CEA, Gerard Cadena, destaca que qualsevol aportació serà bona i que amb aquests diners es podrà adquirir allò que faci més falta en cada moment, vist que les necessitats de la població ucraïnesa són evolutives. El compte serà operatiu fins al 25 de març (BSA: AD39.0008.0007.1612.0019.5764).

stats