Societat 20/09/2022

Cedeixen la cuina de l'Escola Francesa d'Escaldes per elaborar àpats per alumnes amb intoleràncies

S'ha signat un nou conveni que tindrà una durada fins al mes de juliol del 2026 prorrogable anualment

ARA Andorra
1 min
Escola Francesa d'Escaldes.

Escaldes-EngordanyEl ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany (APACEF) han signat aquest dimarts un nou conveni per a la cessió temporal dels espais i equipament de cuina a l’entitat.

Des del 2013 l’APACEF elabora els àpats específics per als alumnes amb intoleràncies alimentàries de totes les escoles que ho sol·liciten. Aquest servei permet que els estudiants amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries tinguin a disposició, al seu menjador escolar, el menjar adaptat a les seves respectives afeccions.

Així, el Govern posa a disposició els espais i els equipaments de la cuina de les Escoles Franceses d’Escaldes-Engordany i es fa càrrec dels subministraments elèctrics i tèrmics de la cuina. L’APACEF, per la seva banda, elabora diàriament aquests àpats i les distribueix als centres que ho necessitin. Amb la finalitat de donar continuïtat a aquest projecte i adaptar la cessió a les noves condicions d’elaboració, s’ha signat un nou conveni que tindrà una durada fins al mes de juliol del 2026 prorrogable anualment.

stats