Societat 13/08/2021

La Seu celebrarà, finalment, la seva festa major

Hi haurà concerts, gegants o atraccions però no el Ball Cerdà o els correfocs

ARA Andorra
1 min
Gran ambient en l'inici de la Festa Major de la Seu d'Urgell

La Seu d'UrgellL’ajuntament de la Seu d’Urgell ha decidit, "després de valorar-ho molt", celebrar la festa major d’enguany. La celebració durarà del dia 27 al dia 31 d’agost, i, com és habitual, també es faran els actes de la setmana prèvia.

 La festa major comptarà amb concerts, que se celebraran principalment al pavelló municipal, a la plaça Catalunya i a la plaça Camp del Codina, així com amb obres de teatre, espectacles de carrer, competicions esportives, gegants, activitats per als infants i el castell de focs, entre altres activitats. També acollirà les tradicionals atraccions, firetes i parades d’artesania. Algunes de les activitats que no se celebraran son el Ball Cerdà i els correfocs. Tampoc s’habilitarà la zona de casetes ni el seu escenari, informen des de l'ajuntament.

 Arran de la situació d’emergència sanitària serà necessari reservar plaça de forma prèvia per assistir a tots els actes amb públic i els accessos seran limitats.

 La programació arribarà a les cases la setmana prèvia a la celebració. També es podrà consultar tota la informació al web https://fmlaseu.cat.

stats