Societat 19/06/2023

Celebrem la nit més curta (o llarga) de l'any

La Fleca Espícula de Pyrénées Andorra t'elabora la teva coca de revetlla de Sant Joan

ARA Andorra
2 min
Varietats de coques de l'Espícula

La revetlla de Sant Joan dona el tret de sortida a diferents situacions, com ara, l'arribada de l'estiu, la fi del curs escolar o l'inici del compte enrere per marxar de vacances. Però quan ens referim a la nit de revetlla, aquesta és sinònim de falles (en el cas d'Andorra), petards, fogueres i coca de Sant Joan.

La coca de Sant Joan és una de les postres més populars dins la nostra cultura i la tradicional està feta a base de fruita confitada, crema i pinyons. No obstant això, això, el gremi de pastissers ha fet que la coca de Sant Joan hagi evolucionat. D'aquí que en trobem de xocolata, crema, crema de llimona o fruites que, alhora, són les que ens prepara per a aquests dies la Fleca Espícula de Pyrénées Andorra.

Varietats de coques de Sant Joan de l'Espícula

Coneixeu les curiositats que s'amaguen darrere la coca de Sant Joan? La més sonada és la que explica la gent de camp, que assenyala que la coca s'ha de consumir a l'exterior perquè menjar-la a l'interior de casa porta mala sort. Així que ja ho sabeu!!! Aquest 23 de juny cal fer el sopar a la fresca i menjar un bon tros de coca de Sant Joan de l'Espícula.

Recorda que també tens disponible la coca de llardons (300gr a 13.90€ i la de 600gr a 21,90€). La resta de coques de Sant Joan tenen un preu de 19.90€).

Diferents varietats de coques fetes per l'Espícula

Això sí, no t'adormis en fer la teva comanda. Vine fins a l'Espícula o truca al 880.204 i reserva la coca de Sant Joan que més t'agradi (recorda que ho has de fer amb 48 hores d'antelació).

Les comandes s'han de fer amb 48 hores d'antel·lació
stats