Societat 01/11/2018

Els cementiris d'Andorra s'omplen de visitants en la diada de Tots Sants

Segons treballadors del centre, s'ha registrat un gran augment d'ornamentació floral respecte el 2017

Ana
1 min
Alguns dels visitants al cementiri nou d'Andorra la Vella. / M. P. (ANA)

Andorra la VellaUn any més arriba el dia de Tots Sants i els cementiris d'Andorra s'han omplert de famílies que s'han apropat a visitar els seus éssers estimats per renovar l'ofrena floral i netejar els nínxols. La treva que ha donat el temps aquest dijous ha fet que aquestes visites i tasques de manteniment es puguin realitzar sense cap inconvenient. Tot i això, familiars i amics porten uns dies visitant el cementiri. Tal i com ha afirmat un dels treballadors del centre "la gent porta venint des de fa quinze dies" i ha remarcat la gran quantitat d'ornamentació floral respecte al 2017. "És un dels anys en què hi ha més decoració", ha afirmat.

Durant el matí s'han pogut veure visitants, alguns sols i d'altres acompanyats, que han aprofitat aquesta data tant significativa per retre homenatge als seus familiars. "Avui és una data important que ens ajuda a recordar", ha assegurat una de les visitants al cementiri nou d'Andorra la Vella. D'altres han aprofitat l'ocasió per dur a terme tasques de neteja.

En el marc de la seva visita pastoral, l'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, visitarà aquesta tarda els cementiris de l'avinguda del Pessebre i de La Plana d'Escaldes-Engordany on també realitzarà una pregària per als difunts.

stats