Societat 14/10/2017

Centenars de persones s'acosten a l'avinguda Carlemany atrets per la música del Dia Vivand

Els comerciants estan contents amb l'arrencada de la jornada, tot i que estan a l'espera de com afectarà el fet que coincideixi amb la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell

Ana
2 min
Un dels grups musicals del Dia Vivand / M. T. (ANA)

Escaldes-EngordanyL'avinguda Carlemany ha donat el tret de sortida aquest dissabte al matí a la vuitena edició del Dia Vivand, una jornada amb diverses activitats per dinamitzar el teixit comercial de la zona aprofitant l'elevada afluència de visitants amb motiu del pont del Pilar a l'estat espanyol. Tant des del comú d'Escaldes-Engordany com des de l'Associació de comerciants de l'avinguda Carlemany i Travesseres fan una bona valoració de l'arrencada de la jornada, gràcies a l'elevat nombre de persones que ja presenta la zona i el bon temps d'aquest dissabte.

La consellera de Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs, preveu una afluència de persones "molt important" durant tot el dia, tenint en compte que el calendari ha propiciat un bon pont del Pilar i que l'ocupació hotelera al país fregui el 100%. A més, Tomàs ha destacat el bon temps d'aquest dissabte, un fet que també propicia que els ciutadans del país també surtin al carrer. De la seva banda, la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha recordat que el Dia Vivand se celebra des del 2013 i que l'edició de tardor sempre és la que té més èxit. En aquest sentit, ha garantit la continuïtat de l'esdeveniment per als propers anys.

Des de l'Associació de comerciants de l'avinguda Carlemany i Travesseres, Susagne Venable ha valorat positivament la temàtica escollida enguany, la música, però ha lamentat que l'esdeveniment coincideixi enguany amb la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell. "Esperem que no ens tregui afluència, però de moment estem contents perquè hi ha molta gent al carrer", ha assegurat.

El fil conductor d'aquesta nova edició del Dia Vivand és la música dels anys 50, 60, 70 i 80 del segle passat, i al llarg de l'avinguda hi ha cinc escenaris on aniran actuant un total de deu formacions musicals. A més, al llarg de la jornada també hi ha actuacions de dansa i activitats infantils al Museu Thyssen Andorra. Una de les activitats més singulars és una pista de ball interactiva que s'ha instal·lat al mig de l'avinguda.

Com cada edició es farà un sorteig entre les persones que facin una compra superior a 20 euros. El premi serà un viatge a Londres per a dues persones i amb entrades per veure el musical ‘Thriller live’.

stats