Societat 06/06/2022

Centre Comercial Andorrà dona 1.653 euros a l'empresa i&i Serveis de la FPNSM

La col·laboració entre les dues entitats ja suma sis anys

ANA
1 min
L'entrega del xec de CCA a i&i Serveis.

Andorra la VellaEl Centre Comercial Andorrà (CCA) ha lliurat a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) un xec per valor de 1.653 euros, recaptats durant el 2021 corresponents a la venda dels productes de l’empresa d’inclusió sociolaboral de la fundació, i&i Serveis.

En el punt solidari del Centre Comercial Andorrà es venen tots els productes elaborats per persones amb discapacitat contractades per i&i Serveis. Es tracta de productes artesanals, fets a mà, amb un valor social afegit. L’acte de lliurament ha comptat amb la presència de la directora d’i&i Serveis, Dolors Martínez, i la directora de Màrqueting de CCA, Montse Resina.

El CCA té l’espai del punt de venda solidari des del 2016, quan va iniciar la col·laboració amb i&i Serveis. “Són ja sis anys que comptem amb aquesta col·laboració que ens permet tenir un aparador cèntric en el Centre Comercial Andorrà dels nostres productes. Això permet crear sinergies entre el sector privat amb una finalitat social que va a favor de la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat”, ha explicat Dolors Martínez.

Per la seva banda, Montse Resina ha manifestat: “És una satisfacció per al grup CCA donar suport al treball que duu a terme la Fundació. Tots tenim la responsabilitat d’ajudar totes aquestes entitats que duen a terme una tasca imprescindible a la nostra societat".

stats