Societat 18/08/2021

‘Charlie Hebdo’ barreja Messi, PSG i Afganistan a la seva darrera portada

ARA Andorra
1 min
Darrera portada de Charlie Hebdó

Andorra la VellaL’arribada de Leo Messi al PSG francès ha generat l’expectació mediàtica i social pròpia d’un futbolista de la seva transcendència. Pocs dies després que l’astre argentí aterrés a París han sorgit informacions que parlen de la venda de milers de samarretes amb el seu nom i el dorsal 30, que lluirà aquesta temporada.

La revista satírica Charlie Hebdo ha aprofitat l’avinentesa per il·lustrar la seva darrera portada amb tres elements d’actualitat: el futur que pot esperar a les dones afganes amb l’arribada al poder dels talibans, la venda massiva de samarretes de Messi i la connexió del club de futbol francès, que és propietat d’un fons d’inversió de Qatar, el director executiu del qual és un emir d’aquest estat.

El dibuix de portada, on apareixen tres dones amb un burca que representa la samarreta de Messi, assenyala també els vincles entre el PSG, Qatar i l’Afganistan, doncs els talibans que han dirigit l’ofensiva militar per aconseguir el poder a l’estat afgà resideixen a l’emirat. I tot plegat amb el rerefons del Mundial de futbol que acollirà Qatar l’any vinent.

stats