Societat 15/07/2021

El 'chill out' lauredià

ARA Andorra
1 min
Les autoritats lauredianes inauguren l'Espai del Benestar, aquest dijous

Sant Julià de Lòria“A Sant Julià s'aprofiten tots els raconets per fer-hi coses”, ha iniciat aquest dijous, el cònsol lauredià, Josep Majoral, la presentació de l'acte d'inauguració d'un nou equipament a la parròquia. L'Espai del Benestar, situat a les antigues feixes de cal Toni Vila, és una àrea d'uns 150 metres d'allargada a tocar del riu, amb accés des de la rotonda Isidre Valls, just a l'inici del nou vial. En paraules del cònsol, es tracta d'un espai “perquè la gent pugui relaxar-se i reposar en una zona amb molta ombra al costat del riu”.

El Govern va cedir l'espai i el comú hi ha invertit uns 15.000 euros per adequar-lo. L'àrea de repòs disposa d'uns bancs perquè els visitants s'hi asseguin al costat del riu. “És un espai obert a tothom, però sí que condicionem que els més joves vinguin acompanyats d'un adult pel risc que pot comportar estar tan pròxims al riu”, ha dit el cònsol.

L'Espai del Benestar té dos horaris d'obertura al públic. El d'estiu és de 8h fins a la mitjanit i el d'hivern serà de 8h a 18h.

Les autoritats lauredianes inauguren l'Espai del Benestar, aquest dijous
stats