Societat 22/11/2017

Cinc detinguts per un delicte contra la salut pública

La policia confisca 21,9 grams de cocaïna, 46 dosis d'LSD, 109,60 grams d'haixix, 24 pastilles d'èxtasi i 830 euros en efectiu

Ana
1 min
El material confiscat per la policia durant l'actuació policial. / POLICIA D'ANDORRA

Escaldes-EngordanyLa policia va detenir cinc persones, aquest dilluns, 20 de novembre, a Escaldes-Engordany, com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, la funció pública i l'honor. Els detinguts són tres homes i dues dones d'entre 19 i 24 anys, quatre residents al país i una que no.

Els fets van passar pels volts de dos quarts de cinc de la matinada, arran d'una intervenció a la via pública a causa d'uns aldarulls. Inicialment, fins al lloc dels incidents s'hi va desplaçar una patrulla, per tal d'intervenir en el conflicte. Posteriorment, dues patrulles més van reforçar l'actuació, a causa de la violència de la situació. Durant el control i la detenció de quatre de les persones implicades en els aldarulls, els agents van poder confiscar 21,9 grams de cocaïna i van obrir una investigació, que va permetre identificar la cinquena persona, que va ser detinguda durant el mateix dilluns.

Les gestions i investigacions que es van fer durant la detenció preventiva policial van permetre recuperar, en els domicilis dels implicats, 46 dosis d'LSD, 109,60 grams d'haixix, 24 pastilles d'èxtasi, 830 euros en efectiu i dues bàscules de precisió. En aquest sentit, la investigació ha permès determinar que el producte estupefaent recuperat estava destinat a la venda al mercat interior, a la vegada que s'ha desarticulat un punt de venda d'estupefaents.

La investigació d'aquests fets continua oberta i no es descarten noves detencions. Els detinguts han passat les últimes 48 hores en dependències policials i durant aquest dimecres a la tarda passen a disposició judicial.

stats