Societat 09/03/2022

CityXerpa i la Creu Roja posen en marxa una campanya de donacions per a les víctimes del conflicte a Ucraïna

#TapForPeace vol esdevenir, metafòricament, un micròfon que doni veu a les comunitats afectades

ANA
1 min
El cartell de la campanya.

Andorra la VellaLa Creu Roja Andorrana i CityXerpa han arribat a un acord pel qual l'aplicació per a comandes a domicili ha habilitat un apartat en què es poden fer donacions a l'entitat social per facilitar l'ajuda humanitària a la població ucraïnesa que està patint les conseqüències del conflicte armat.

Des del 7 de març, l'empresa andorrana ha activat una categoria especial a l'aplicació en la qual els usuaris poden fer una donació des d'un mínim de 5 euros i sense límit màxim d'import. La campanya #TapForPeace vol esdevenir, metafòricament, un micròfon que doni veu a les comunitats afectades per aquesta injustícia i organitzar formes directes d'enviar suport a Ucraïna des d'Andorra.

Així doncs, CityXerpa ha volgut sumar-se a la iniciativa per donar suport a les persones afectades per aquesta crisi i oferir a la població andorrana una eina més amb la qual canalitzar la seva solidaritat. El director general de CityXerpa, Bernat Altimir, ha destacat que "hem decidit posar la nostra plataforma a disposició de la gent amb l'objectiu de facilitar un canal perquè la població pugui donar suport àgilment, amb la mediació de la Creu Roja Andorrana, a les víctimes del conflicte rus-ucraïnès".

Totes les persones que vulguin fer un donatiu, ja ho poden fer a través de l'aplicació, facilitant així la gestió de la gent que vol participar i evitant també els desplaçaments a causa de la situació actual. El recapte final es destinarà íntegrament al Comitè Internacional de la Creu Roja, l'organisme de l'entitat mundial encarregat d'intervenir en zones de guerra.

stats