Societat 27/02/2022

Escura i els andorrans ja estan a l'aeroport preparats per volar cap a Barcelona

El preparador físic es mostra content de poder "d'acabar l'aventura i tornar a la nostra realitat"

ARA Andorra
2 min
El preparador físic de la selecció femenina de futbol d'Ucraïna, l'andorrà Jordi Escura, ensenyant la situació en la qual viatjaven cap a Polònia.

Andorra la VellaEl preparador físic de la selecció femenina de futbol d'Ucraïna, Jordi Escura, i els tres andorrans que també es trobaven a Ucraïna estan a punt d'emprendre la fase final de l'aventura després d'haver passat la nit a la ciutat polonesa de Cracòvia. Així ho ha afirmat a través de les xarxes socials, on ha indicat que la jornada de dissabte "va ser molt llarga" i que a hores d'ara ja es troben a l'aeroport "preparats per embarcar i volar cap a Barcelona i acabar l'aventura".

Escura ha asseverat que estan contents de "poder tornar a la nostra normalitat", però ha lamentat li ha mostrat la seva preocupació per la situació i les històries que viuen els amics i coneguts que deixen enrere enmig d'un conflicte armat. Per cloure, i com a últim missatge narrant el trajecte, el preparador físic ha agraït al feina duta a terme per tots els organismes internacionals que els han ajudat a "tornar a casa".

L'odissea per arribar a Polònia

El comboi andorrà ha arribat a Przemysy, Polònia. Així ho ha afirmat aquest migdia a través de les xarxes socials Escura, qui ha assenyalat que el trajecte en tren ha estat "una odissea. 13 hores per 100 quilòmetres". Escura, ha publicat un vídeo a Twitter explicant el viatge, en el qual afirma que ha estat "incòmode i complicat" per la gran quantitat de gent que hi havia al vagó.

El preparador físic ha mostrat als seus seguidors "l'aventura" que han viscut, juntament amb el seleccionador de l'equip, el català Lluís Cortès, i la resta de persones que els acompanyaven durant el viatge. Escura, també ha detallat que han estat fins a vuit hores "parats al mig de ves a saber on", però finalment han pogut arribar a la seva destinació, la ciutat polonesa de Przemysy. A més, ha lamentat la situació que estan vivint totes les persones que "hem deixat enrere".

El preparador físic de la selecció femenina de futbol d'Ucraïna, l'andorrà Jordi Escura, i el seleccionador de l'equip, el català Lluís Cortès, al vagó del tren camí a Polònia.
stats