Societat 11/10/2021

Una companyia britànica vol operar des de la Seu d'Urgell l'any vinent

Arxiu ANA
1 min
Imatge de fa 10 anys de l'aeroport de la Seu d'Urgell.

La Seu d'UrgellFa 10 anys, l'11 d'cotubre de 2011, era notícia...

La companyia britànica Pyrenees Airlines ha iniciat les negociacions per poder operar a partir de l'any vinent a l'aeroport de la Seu d'Urgell, segons ha informat aquest dimarts Catalunya Ràdio. Tot i que encara no s'ha signat cap contracte amb la Generalitat de Catalunya, sí que aquest mateix dimarts s'han mantingut algunes converses al respecte. La intenció seria oferir vols comercials i de mercaderies, i en els transports de passatgers es calcula que es podria oferir avions de fins a 50 places amb una dotzena de destinacions nacionals i una altra dotzena a ciutats europees.

Tot i que encara no s'ha signat cap acord, Aeroports de Catalunya sí que ha confirmat a Catalunya Ràdio que està al corrent de les intencions de l'aerolínia, i és que els representants de la companyia britànica i d'una empresa que els assessora s'han acostat aquest dimarts a l'aeroport de la Seu d'Urgell per iniciar les negociacions. Volen oferir vols comercials i de mercaderies a partir del novembre de l'any vinent.

Pel que fa al transport de viatgers, es podrien oferir fins a una dotzena de destinacions nacionals com Menorca, Mallorca, Barcelona o Sant Sebastià, i una altra dotzena de ciutats europees entre les que hi hauria Londres, Lisboa o Amsterdam. A més, es calcula que aquests vols podrien aportar prop de 57 milions d'euros de retorn econòmic a la zona.

stats