Societat 21/04/2022

Una competició de videojocs per cloure les activitats del projecte MovLav

El Centre cultural i de congressos lauredià acollirà tres concursos de FIFA, Tekken i Clash Royale

ANA
1 min
La darrera activitat de MovLav es desenvoluparà aquest dissabte.

Andorra la VellaEl projecte MovLav, impulsat pel comú de Sant Julià de Lòria, durà a terme aquest dissabte la darrera activitat del programa. Es tracta d'una competició de videojocs titulada 'E-Game' que compta amb la col·laboració de What You Play i que tindrà lloc a partir de les 11 hores al Centre cultural i de congressos lauredià.

La jornada consistirà en la celebració de tres concursos. En primer lloc, hi haurà les finals del torneig de FIFA. Tot seguit, els inscrits disputaran presencialment una competició de Tekken i, per finalitzar, es durà a terme un torneig de Clash Royale. El guanyador del concurs s'endurà comandaments d'X Controllers esponsoritzats pel 'youtuber' Cristian Vidal.

L'esdeveniment és totalment gratuït i apte per al públic familiar. Tota la informació detallada de la jornada es pot consultar a la pàgina web del projecte MovLav. Des del comú de Sant Julià de Lòria es recorda que les Olimpíades Culturals s'allargaran fins al 29 d'abril. És per aquest motiu que es convida als joves d'entre 8 i 35 anys a participar en els concursos pendents.

stats