Societat 09/06/2022

El Concèntric omple d'activitat el centre històric de la capital

La segona edició de la iniciativa ha comptat amb més participació d'establiments comercials

L. G. (ANA)
2 min
Els consellers del comú d'Andorra la Vella posant-se el barret de palla durant la segona edició del Concèntric.

Andorra la VellaLa segona edició del Concèntric d'Andorra la Vella ha tingut més bona acollida entre els comerciants i restauradors del centre històric. Ho ha manifestat aquest dijous la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, qui s'ha mostrat molt satisfeta per la participació i l'ambient que genera la iniciativa al voltant dels carrers del barri antic de la capital. "La voluntat és aconseguir crear una tarda agradable per a la gent del país i un vespre on la població pugui sortir de casa i gaudir", ha dit.

Una de les discjòqueis que punxa aquest dijous al centre històric de la capital en el marc de la celebració de la segona edició del Concèntric.

Així doncs, ha asseverat que, malgrat que en la primera edició els comerços eren una mica reticents a l'esdeveniment, enguany "podem veure com realment en tenen ganes" i, ha afegit, fins i tot "estem constatant que s'estan obrint molts nous establiments en aquesta zona", la qual cosa demostra que "la parròquia tira i que el centre històric s'està convertint en un pol atractiu". "La gent del país respon, cada vegada tenen més ganes de sortir i disposar d'activitat a l'aire lliure", ha apuntat.

Les autoritats comunals provant una de les activitats disponibles aquest dijous al centre històric de la parròquia d'Andorra la Vella en el marc de la segona edició del Concèntric.
Les autoritats comunals provant una de les activitats disponibles aquest dijous al centre històric de la parròquia d'Andorra la Vella en el marc de la segona edició del Concèntric.

Marsol també ha recordat que la iniciativa té un cost de 12.000 euros pel comú de la capital i ha assenyalat que al llarg de tota la tarda d'aquest dijous i fins a les 22 hores, els ciutadans disposen de diferents dinàmiques, música en directe, una desfilada de moda, un mag i diversos comerços amb els seus productes al carrer amb promocions i descomptes de fins a un 30%. La voluntat del Concèntric és dinamitzar comercialment la zona del barri antic de la capital.

stats