Societat 30/05/2018

Concert del Cor Rock d’Encamp amb la mirada posada a Estrasburg

L'objectiu és recaptar diners per realitzar un viatge, del 3 al 6 de juny, al Consell d'Europa

Ara Andorra
1 min
El Cor Rock d’Encamp. / COMÚ D'ENCAMP

Andorra la VellaEl pròxim 2 de juny a les 21 hores, la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp obrirà les seves portes per acollir, per tercer any consecutiu, el concert que realitzarà el Cor Rock d'Encamp amb la banda de rock Black Thursday.

L'objectiu d'aquest concert és recaptar diners per realitzar un viatge, del 3 al 6 de juny, al Consell d'Europa a Estrasburg, amb motiu del projecte d'aplicació de les competències per a una cultura democràtica en l'àmbit escolar que s'ha treballat a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp i en la qual participa el Cor de Rock d'Encamp. Durant el viatge, el cor encampadà realitzarà diferents actuacions, com al Consell d'Europa, al Tribunal Europeu dels Drets de l'Home i a lʼesglésia St. Pierre Le Jeune, on interpretaran versions de temes pop-rock, així com alguna cançó de contingut solidari.

El preu de l'entrada, que cal pagar en metàl·lic, serà de 10 euros i es poden adquirir de forma anticipada a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp i a La Valireta.

stats