Societat 03/06/2019

El concurs de pesca arriba al llac d'Engolasters

"Aquesta activitat és un reclam turístic molt important i de diversió", ha dit Cabanes

Marc R. Fort
1 min
El director general de FEDA, Albert Moles, i Josep Maria Cabanes, president de la Federació de Caça i Pesca. / M. R. F. (ANA)

Andorra la VellaUn any més tindrà lloc el concurs de pesca al llac d'Engolasters en què hi assistiran pescadors del Principat i de països veïns. L'esdeveniment, que celebra enguany la seva 41a edició, donarà el tret de sortida el dissabte 8 de juny amb dues modalitats: mosca i 'spinning', ambdues sense mort, així com el concurs de pesca infantil. El diumenge, a les 9 hores, se celebrarà el concurs tradicional i l'entrega de premis per totes les modalitats, a banda també de la celebració d'un dinar popular.

Els guanyadors del concurs amb mosca, 'spinning' i tradicional rebran un premi de 500, 300 i 200 euros pel primer, segon i tercer classificat respectivament. Pel que fa al concurs infantil, el premi serà un trofeu i un regal. Josep Maria Cabanes, president de la Federació de Caça i Pesca, ha anunciat que a Andorra "hi ha un total de 1.300 pescadors, dels quals un 90% es dediquen a la pesca tradicional, i un 10% a la pesca sense mort", i ha afegit que "aquesta activitat és un reclam turístic molt important i de diversió".

El director general de FEDA, Albert Moles, ha animat a l'organització del concurs recalcant que "des de FEDA, sempre estarem a la vostra disposició". FEDA, a banda de ser patrocinador del concurs, és l'encarregada de mantenir els nivells d'aigua adequats del llac d'Engolasters, per la qual cosa "la clau de l'èxit recau sobre ells", ha dit Cabanes.

stats