Societat 18/12/2021

El concurs de pessebres de Canillo tria els guanyadors entre els 14 participants

Arxiu ANA
1 min
Una nena observa un dels pessebres que s'ha presentat al concurs.

CanilloFa 10 anys, el 18 de desembre de 2011, va ser notícia...

El tradicional concurs de pessebres de Canillo ha tingut lloc aquest diumenge a la tarda a l'edifici del Telecabina, on durant tot el dia s'hi ha celebrat el Mercat de Nadal i de les oportunitats. Un total de catorze pessebres participants han estat valorats pel jurat que ha triat els guanyadors de les tres categories, infantil, juvenil i adult. Després de l'entrega de premis, els concursants han pogut gaudir d'una xocolatada amb coca i visitar les parades del mercat.

El conseller de Joventut, Esports i Cultura del Comú de Canillo, Daniel Mandicó, ha assenyalat que sempre s'intenta celebrar el concurs de pessebres junt amb una altra activitat per donar-hi més ressò, i per això s'ha fet amb la fira. Aquesta iniciativa, segons Mandicó, és una manera de fer participar la gent en activitats de Nadal.

En aquesta edició hi han participat catorze persones, que és una xifra similar a la dels anys anteriors, i els primers guanyadors de cada categoria han estat l'Esplai de Canillo, en la infantil, el pessebre de Noemi, Ana i Zeo, en juvenil, i l'Associació de la Gent Gran de Canillo, en la categoria d'adults.

Els premiats en la categoria infantil han rebut com a obsequi vals de compra per anar a comprar a botigues de la parròquia, i en la categoria d'adults s'ha regalat un import de 300 euros al primer premi, 200 al segon i 100 al tercer. Els pessebres quedaran exposats durant les festes a l'edifici del Telecabina perquè tothom els pugui veure.

stats