Societat 12/11/2019

David Aguilar aprofita la conferència a la NASA per difondre el missatge de superació i innovació

L'andorrà va ser el convidat estrella de la 'Cross Industry Innovation Summit' organitzada al centre espacial de Houston (Texas)

Ara Andorra
2 min
David Aguilar presentant la seva nova pròtesi, la MK-5.

Andorra la VellaL'estudiant andorrà David Aguilar ha portat a terme una conferència en el marc de la 'Cross Industry Innovation Summit' que organanitza la NASA a l'Space Center de Houston (Texas). Els oients han estat un grup reduït de les persones més influents en el món de la innovació de tot el món i per això Aguilar ha reconegut que "ha estat una oportunitat per difondre el meu missatge de superació i innovació".

El jove andorrà ha començat la intervenció portant a tots els assistents a què reflexionessin si el veien igual o diferent d'ells. Amb aquesta pregunta oberta s'ha iniciat la conferència en què ha explicat com des de ben petit i jugant amb el seu joguet preferit va començar a fer-se pròtesis des dels 9 anys, fins que als 18 anys va començar a millorar-les amb Lego Technic.

Des de l'MK-1 i fins l'MK-4, David Aguilar ha explicat el funcionament, evolució i diferències de cada una de les seves pròtesis. L'andorrà ha aprofitat la seva presència a la NASA per presentar la nova pròtesi anomenada MK-5 i que està realitzada amb un 'software' de disseny en 3D.

"És una gran oportunitat per continuar difonent el missatge de superació i innovació i espero que el meu exemple serveixi a molta gent per continuar lluitant pels seus somnis, sense abaixar els braços", ha valorat Aguilar després de la ponència. "Estic molt agraït al Govern i a la meva universitat, UIC Barcelona, per ajudar-me a assistir en aquest important esdeveniment", ha remarcat.

Entre els assistents a la conferència de David Aguilar hi havia el cap d'innovació i disseny de McLaren Ferrari; el cap d'innovació de Toyota; el cap d'innovació del Dow Jones; la cap d'estratègia de Ford; l'assistent del secretari Naval per la Recerca i Desenvolupament de l'US Navy; el CEO de BBVA USA; el cap d'innovació d'Amazon; la cap d'innovació de la Columbia Business School; l'especialista en comunicació de la NASA; el cap d'innovació d'Hispasat; el cap d'innovació i estratègia de Google; la cap de la Fundació Will & Melinda Gates i el cap de seguretat espacial de la NASA, entre d'altres.

stats