Societat 29/06/2021

Consulta les afectacions viàries que provocarà l’Ironman d’aquest cap de setmana

ARA Andorra
2 min
Mapa d'afectacions provocades per l'Ironman

Andorra la VellaAquest cap de semana se celebra la cursa de triatló Ironman 70.3 Andorra. Aquest esdeveniment clourà el calendari de proves esportives que configuren l’Andorra Multisport Festival, i per evitar al màxim els col·lapses circulatoris tant les autoritats com els organitzadors aconsellen a la població que eviti utilitzar vehicles en les franges horàries dels dies 3 i 4 de juliol, detallades a continuació:

Dissabte 3 de juliol

-      La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal del llac d’Engolasters fins el camí Font de la Closa des de les 7 hores fins a les 24 hores, exceptuant els veïns de la zona i els serveis per als restaurants.

Diumenge 4 de juliol

-      La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal del llac d’Engolasters fins al camí Font de la Closa des de les 24 hores fins a les 4 hores, i s’amplia aquest tancament a tota la CS-200 fins a la cruïlla amb la CG-2 fins a les 10 hores, els veïns de la zona podran sortir fins a les 7 hores.

-      La circulació de vehicles quedarà tancada en el carril dret de la CG2 en direcció a França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d’Ordino, a Canillo. El tall de carril serà de les 7 hores fins a les 12.50 hores. Els vehicles podran circular tant en direcció nord com sud.

-      La circulació de vehicles quedarà tancada a la carretera d’Ordino des de la rotonda d’inici del coll d’Ordino, a Canillo, fins a Ordino, des de les 8.15 hores fins a les 14 hores.

-      La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram de la rotonda de l’Aldosa de la Massana fins a la rotonda d’Anyós de les 9 hores a les 14.30 hores. El carril esquerre quedarà tancat i només es podrà circular en el carril dret en sentit de l’Aldosa a Anyós.

-      La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el túnel de les Dos Valires en els dos sentits entre les 9 hores i les 15 hores.

-      La circulació de vehicles quedarà tancada en un carril de les carreteres CG2/CG1 en direcció a Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires (Escaldes-Engordany) fins al Parc Central d’Andorra la Vella des de les 10 hores a les 15 hores.

stats