Societat 07/08/2021

Contribució de fins a 210.000 euros per a fons i programes de Nacions Unides

L'executiu fa una aportació als projectes de les oficines de Nova York, Ginebra i Viena

ANA
1 min
Andorra contribuirà amb 210.000 euros a fons i programes de Nacions Unides.

Andorra la VellaL'executiu ha aprovat les contribucions voluntàries a fons i programes de les Nacions Unides que es fan de manera anual per un import de 210.000 euros.

Així, el ministeri d'Afers Exteriors ha considerat donar suport a iniciatives que es duen a terme des de tres seus d'aquest organisme internacional: es farà una aportació de 160.000 euros a projectes endegats des de la seu de Nova York, 40.000 per a la de Ginebra i 10.000 per a la de Viena.

Concretament, els diners destinats als projectes impulsats des de la seu de Nova York es destinaran a l'entitat per a la igualtat de gènere i l'apoderament de la dona (Unwomen); el fons per al medi ambient (UNEP); per a la infància (Unicef); el fons central de resposta a emergències (CERF); el fons fiduciari voluntari per a l'assistència en l'acció contra les mines (Vtfama); el programa per al desenvolupament (UNDP) i el fons de desenvolupament de capital (Uncdf).

En el cas dels fons i programes de les Nacions Unides-Ginebra, Andorra participarà en el programa sobre el VIH/SIDA i el Fons per a les víctimes de tortura (Unfvt). Finalment, el ministeri d'Afers Exteriors també ha aprovat donar suport, per primer cop, al fons per a les víctimes del tràfic d'éssers humans que depèn de l'Oficina de Nacions Unides contra la Droga i el Delicte, amb seu a Viena.

stats