Societat 06/06/2019

Controls per detectar infraccions a les rotondes

La policia iniciarà una campanya específica el 10 de juny que s'allargarà fins al dia 23

Agència Ana
1 min
Així ha quedat el vehicle encastat a la rotonda de Valira Nova d'Encamp. / M. M. (ANA)

Andorra la VellaLa policia començarà dilluns de la setmana que ve, 10 de juny, una campanya específica de control de la circulació en rotondes. Des del cos de l’ordre s’informa que aquesta acció ve motivada per l’augment d’accidents de trànsit “pel mal ús o forma de circular a les rotondes” i té per objectiu reduir l’accidentalitat.

Aquesta campanya específica s’allargarà fins al dia 23 de juny i els agents faran especial incidència en el control de certs articles del Codi de la circulació com no regular la velocitat i no extremar les precaucions en encreuaments o rotondes; l’excés de velocitat; canviar de direcció sense observar la presència d’altres vehicles o fer-ho sense advertir els altres vehicles o bé canviar de direcció amb una maniobra incorrecta.

D’aquesta manera, es faran controls específics a les rotondes per tal de poder constatar infraccions relacionades amb un comportament imprudent per part dels conductors. Des del Cos de Policia incideixen en el fet que es dona a conèixer aquesta acció “amb la intenció d’informar el conjunt dels ciutadans”.

stats