Societat 18/05/2021

Convocades les bases del 25è premi Pirene de Periodisme Interpirinenc

Els treballs aspirants i el formulari d'inscripció s'han de presentar abans del proper 31 de juliol

ANA
1 min
Els guanyadors de l'edició del 2019.

Andorra la VellaL'àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern comunica que s'han fet públiques les bases del 25è premi Pirene de Periodisme interpirinenc. Enguany, de forma excepcional a causa de la pandèmia, es podran presentar treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que hagin estat publicats o difosos entre l'1 de juliol del 2019 i el 30 de juny del 2021 i que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus.

El jurat podrà prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que, en la seva opinió, s'adeqüin a l'esperit del guardó, encara que no hagin estat presentats.

La dotació del 25è premi Pirene és de 6.000 euros aportats pel Govern, dels quals 3.000 seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i la resta per a un reportatge de premsa escrita. El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat aporta una dotació de 1.500 euros més per aquell reportatge que faci especial incidència en la temàtica mediambiental o en la sostenibilitat als Pirineus.

Els treballs aspirants junt amb el formulari d'inscripció s'han de presentar abans del 31 de juliol a la Biblioteca Pública del Govern, al carrer Prada Casadet.

stats