Societat 18/09/2022

Es convoquen els exàmens en segona ensenyança per a candidats lliures a l'octubre

Les inscripcions als exàmens s’hauran de dur a terme entre el 22 de setembre i el 7 d’octubre, ambdós dies inclosos

ARA Andorra
1 min
Estudiants en els exàmens de la POB aquest dilluns a la tarda

Andorra la VellaLa titular d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha informat al Consell de Ministres de la propera convocatòria d'exàmens oficials de graduat en segona ensenyança per a candidats lliures, que es farà al pròxim mes d'octubre al Centre de Formació al Llarg de la Vida. Pot accedir a la convocatòria tota persona establerta legalment al país -andorrana o resident- i les persones andorranes no residents de més de 16 anys.

Les inscripcions als exàmens s'hauran de dur a terme entre el 22 de setembre i el 7 d'octubre, ambdós dies inclosos, al Servei de Tràmits de l'edifici administratiu del Govern, al carrer Prat de la Creu, 62-64, d'Andorra la Vella. Els exàmens se celebraran entre el 18 i el 20 d'octubre.

Els candidats poden sol·licitar la convalidació d'assignatures presentant a l'àrea encarregada dels exàmens oficials, fins al 10 d'octubre, el formulari disponible a www.educacio.ad, acompanyada d'un certificat dels resultats acadèmics del centre educatiu on ha cursat el 2n curs de segon cicle de segona ensenyança del sistema educatiu andorrà, o equivalent. Les qualificacions han d'haver estat obtingudes com a màxim cinc anys abans de la demanda de convalidació.

Els exàmens donen dret als candidats que obtinguin una nota mitjana igual o superior a 5 sobre 10 al títol de graduat en segona ensenyança. Les notes es faran públiques el 16 de novembre a www.educacio.ad i al tauler d'anuncis del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.

Calendari d'exàmens.
stats