Societat 19/07/2021

La Copa del Món Skyrace Comapedrosa compta amb 1500 participants

ARA Andorra
1 min
Presentació, aquest dilluns, de la Copa del Món Skyrace Comapedrosa, que tindrà lloc aquest diumenge 25 de juliol a Arinsal

ArinsalAquest diumenge, 25 de juliol, els millors corredors de l’Skyrunning mundial es reuniran a Arinsal per participar en una nova edició de l’Skyrace Comapedrosa, cursa que forma part de les Migu Run World Series i que comptarà amb la presència dels atletes que dominen les curses de mundials de muntanya. En aquesta edició, a més de les tradicionals proves Skyrace Comapedrosa i Skyrace Arinsal, s’estrenarà una nova prova, l’Ultra Comapedrosa, una prova de 50 km amb un desnivell positiu de 4500 m.

La cursa acollirà un total de 1.500 participants procedents de 28 països. Un èxit d’inscripcions fins ara. Vallnord–Pal Arinsal obrirà el telefèric d’Arinsal, de forma excepcional aquest diumenge, a les 7h i serà gratuït per a tots els clients.

Durant la roda de premsa de presentació celebrada aquest dilluns, el conseller d’esports, Kevin Poulet, ha destacat “l’orgull i la importància” de realitzar aquests esdeveniments, sobretot a Arinsal, ja que “són claus per ajudar a dinamitzar la parròquia”. De la seva banda, Albert Balcells, director tècnic de la cursa, ha aprofitat per explicar els detalls de la nova prova, l’Ultra Comapedrosa, “una prova molt tècnica i dura, però que sense dubtes, serà un espectable”.

stats