Un corredor d'Eufòria es trenca el fèmur després de patir una caiguda de 50 metres

El GRM ha fet sis sortides durant aquest dimecres, cinc d'elles per rescatar corredors de la cursa

Els bombers han viscut un dia intens aquest dimecres amb l'inici de la prova Eufòria, i és que el Grup de Rescat de Muntanya (GRM) ha intervingut en sis ocasions –cinc corredors de la prova i un nen petit que estava d'excursió–.

El cas més significatiu ha estat el d'un corredor de la competició Eufòria no resident de més de 40 anys, sobre el qual els bombers han rebut l'avís a un quart de sis d'aquest dimecres a la tarda. L'home ha patit una caiguda de 50 metres al port de Siguer, passat el refugi de Rialb, a la parròquia d'Ordino, que li ha causat una fractura oberta del fèmur i diversos politraumatismes. Tot i això, segons han informat des del Servei d'Urgències, l'home es troba estable i serà operat en les pròximes hores.

A més, el GRM ha actuat en cinc ocasions més, sobretot relacionades amb la competició esportiva. Tot i l'elevat nombre de sortides, cap d'elles ha estat de gravetat, ja que l'única intervenció que s'ha fet fora de la prova ha estat el rescat d'un nen petit que ha patit un tall al front mentre feia una excursió.

Tot i això, des de bombers no descarten que en les properes hores es puguin dur a terme noves interevencions tenint en compte que la cursa Eufòria continua fins diumenge.