Societat 26/01/2022

Correos i La Poste d'Encamp es traslladen a casa comuna

El canvi d'ubicació temporal s'iniciarà l'1 de febrer

ANA
1 min
Correos i La Poste d'Encamp es traslladen a casa comuna.

EncampA partir de l'1 de febrer els serveis postals de Correos i La Poste d'Encamp ubicats actualment a la planta baixa de l'edifici de l'antiga casa comuna a l'avinguda de François Miterrand es traslladaran, temporalment, al vestíbul de casa comuna, a la plaça dels Arínsols, per l'inici de les obres de millora de l'edifici on s'ubiquen actualment.

Tant el servei de Correos com La Poste, mantindran el seu horari habitual, i, per tant, l'únic canvi serà la ubicació. Aquest trasllat és de caràcter temporal i fins a la finalització de les obres, que es preveu de cara a l'estiu. Un cop finalitzats els treballs de remodelació, embelliment i millora de l'eficiència energètica, ambdós serveis retornaran a l'espai actual.

El dia 31 de gener, l'oficina de La Poste romandrà tancada per poder realitzar el trasllat a les noves dependències i Correos adaptarà l'obertura a un horari reduït per aquella jornada de trasllat. L'horari d'atenció al públic a partir de l'1 de febrer en les noves dependències, serà el mateix que habitualment, és a dir, de les 9.30 a 11 hores en el cas de Correos i de les 9.00 a 12.00 hores en el cas de La Poste.

stats