Societat 27/09/2022

Cosmètics que neixen de la terra

Pyrénées amplia la gamma de productes de L'Occitane

Redacció
2 min
L'OCCITANE de Pyrénées Andorra

Sabem que t'agrada cuidar-te i sabem que t'agrada fer-ho amb productes naturals. Tant és així que Pyrénées Andorra ha ampliat el córner de L'OCCITANE amb la voluntat d’apropar-te, encara més, a l’univers d’aquesta firma que en el seu dia va inspirar-se en les meravelles de la naturalesa que desprenia (i ho continua fent) la zona de la Provença francesa.

Espai ampliat de L'OCCITANE de Pyrénées Andorra

Especialitzada en cosmètica natural, L’OCCITANE no ha deixat mai de costat els valors que la van veure néixer i créixer. La firma francesa no se n'amaga d'això. D'aquí que no defugin dels seus compromisos adquirits, com és, el respecte per la biodiversitat.

Nou córner de L'OCCITANE de Pyrénées Andorra

Tots els productes de L'OCCITANE estan fets a base d'olis essencials i ingredients naturals. Ara bé, la lavanda sempre ha estat la planta que ha donat sentit a la marca i que recorda, constantment, la riquesa natural de la regió de la Provença.

D'entre els seus productes més venuts destaquen les cremes hidratants de mans. Al nou córner de L'OCCITANE de Pyrénées Andorra disposes d'una gran varietat de cremes tant en components com en preus.

Cremes de mans de L'OCCITANE

Actualment, L’OCCITANE està present a noranta països i compta amb més de tres mil punts de venda, entre ells, Pyrénées Andorra.  

stats