Societat 18/12/2021

Quant costa treure l'amiant de Sud Ràdio?

ARA Andorra
1 min
L'edifici de Sud Ràdio.

EncampEl Govern ha aprovat aquesta setmana l'adjudicació dels treballs de descontaminació i desamiantatge, així com la retirada de tots els elements mobles i maquinària de l'edifici de Sud Ràdio, a la parròquia d'Encamp. El concurs públic ha recaigut a l'empresa Logística i serveis de reciclatge (LSR) per un import de 403.827,19 euros.

Els treballs contemplen la retirada i l'adequat tractament de tots els elements contaminants ja siguin materials que contenen fibres d'amiant o olis minerals contaminats. Un cop retirats tots aquests elements s'hauran de transportar tots els aparells i objectes fins a un gestor de residus, a excepció dels que s'indiquin que s'hauran de conservar.

Els treballs també inclouen la descontaminació de petits objectes que contenen amiant i que actualment estan emmagatzemats a les dependències de Patrimoni Cultural, procedents de l'edifici de Ràdio Andorra i que no es van poder tractar quan es va realitzar el desamiantatge 'in situ'. Tots els residus i materials seran lliurats als corresponents gestors de residus autoritzats.

stats